#110876
Anonym

Helt ærlig. Hendes grund til st ville flytte er jo gyldig nok, men har lyst til at bo sådan et sted og så oven i købet med børn, jeg forstår godt at hun vil flytte, og du kan ikke bare komme her og sige at hun hverken kan eller vil betale det tilbage igen. Alle der låner vil gerne betale pengene tilbage, og det tror jeg også Athena vil, men spørgsmålet er om det er muligt.

Opsparing ville selfølgelig være den bedste måde, men hvis man er bamge for at lade sit barn være ude i sin barnevogn, ens mand bliver slået ned, ja så må jeg være ærlig at sige så ville min sidste tanke også være hvordan betaler jeg tilbage. og en opsparing tager lang tid, og det er lang tid at være utryg i!

Man gør mange ting i nød. Jeg skulle f.eks. starte på uddannelse efter min mors død og valgte en skole på falster og jeg var på fyn hvilket betød jeg skulle flytte for jeg ville ikke kunne nå i skole uden at skulle op kl 2 om natten og være hjemme igen ved 17 tiden ikke så acceptabelt, og da hverken min bank eller kommune eller andre steder ville hjælpe mig ja så fik jeg et Dankort som jeg overtrak med 12000kr jeg sagde til banken at jeg ville betale tilbage med 1000kr selvom jeg godt vidste at på su ville det være alle mine penge. Jeg kunne så godt se da jeg var flyttet og starte i skole, at den holdt jo ikke, man skal jo have mad, så jeg valgte i et svagt øjeblik at glemme problemet lidt. Der gik et par måneder og jeg skrev så til banken at jeg gerne ville betale de 1000kr til dem som aftalt og fik en pæn mail om det desværre ikke var nok, og så tænkte jeg “hvad forlanger de jeg har jo ikke flere” jeg skrev igen, men fik samme svar. så måtte jeg tænke lidt over den, men fik så et brev fra dem 3 uger efter om at de godtog mit tilbud om 1000kr, stædige mig tænkte “REND MIG I R****” gad ikke skrive under på papiret og glemte det så lidt igen, MEN MEN det skulle jeg ikke have gjort, 6 måneder efter fik jeg brev fra det lokale politi om at jeg skulle komme til afhøring, hvilket jeg gjorde uden at vide hvorfor, fordi det stod der ikke noget om! jeg kom der op og fik af vide at banken havde anmeldt mig og jeg derfor blev sigtet for mandatsvig. Jeg gik selvfølgelig lige hjem og skrev til banken for at sige at jeg gerne ville betale, men at jeg ikke syntes at de havde behandlet mig ordenligt (og jeg dem, men det sagde jeg ikke) og jeg tilbød dem igen at betale de 1000kr og om de kunne trække den anmeldelse tilbage da det ødelagde hele min skolegang på handelskole til salgsassistent som jo var hele grunden til at jeg gjorde det, men nej nej var svaret, det havde de ikke noget med at gøre, når først de havde anmeldt det til politiet var der ikke mere at gøre fra deres side, selvom jeg havde fået afvide at de godt kunne trække anmeldelsen tilbage. jeg kom i retten, blev dømt for mandatsvig, måtte droppe uddannelsen, og banken tog sig til takke med 500kr i afdrag. Så hvad fik de lige ud af det?????

Så jeg forstår gost det med at være i en meget sårlig situation, og selv om at jeg har lært ikke at låne mere end jeg kan betale tilbage så forstår jeg godt hvor vigtigt det kan være at låne til noget der er så vigtigt for en så man kan have det godt og være sikker!!!!!!

Så lad være at sige hun ikke vil, for det er jeg sikker på hun vil, især når hun gør det for at sikre sin familie.

Med venlig hilsen
Maria