#156614
Anonym

Det ser umiddelbart ud til at du har regnet alt med. Så langt så godt – og selvfølgelig også en fordel at du kender huset. Men som en anden debattør også skrev så kan bankerne altså godt finde på at indregne ting som du ikke umiddelbart finder relevant. Jeg har før hørt at nogle banker krævede at der var sat penge af til børn i budgettet selvom parret fastholdt at de ikke skulle have nogle. Man ved jo aldrig var bankens holding. Nu ved jeg ikke hvor gammel du er, men dette kan måske også spille ind i dit tilfælde.

Jeg undrer mig stadig over, at du kan nøjes med 4500kr i rådighedsbeløb, men når nu det er hvad bankerne har sagt så ville jeg da i dit tilfælde gå i banken og forlange, at de regner på alle udgifterne og viser til dig hvad de har medregnet.

Held og lykke med det hele. Skulle det lykkedes dig at slippe igennem nåleøjet kan jeg dog ikke undgå at være lidt misundelig da vi har en væsentlig højere indtægt og ikke kan blive godkendt til et betydeligt billigere hus. Vi kunne dog aldrig drømme om at købe med så lille et rådighedsbeløb da vi gerne vil sikre os, at vi ikke risikerer at skulle sælge hvis det skulle gå galt.