#156570
Redaktionen

Kære Halli Hallo

Som jeg tidligere har meddelt, så er der ikke 100% overvågning døgnet rundt, da vi slet ikke har ressourcerne til det. Men det vil hjælpe os meget i vores overvågning, hvis man anmelder et indlæg.

Og vi er efterhånden hos Mybanker meget trætte af indlæg, om Danske Bank er bedre end Amagerbanken og omvendt. Jeg synes, at det er fint, når nogen er glade for deres bank, men det er mig lidt en gåde, at det skal betyde, at man skal “hakke” på en anden bank.
Og skriver man noget, der er korrekt om en bank, så er det da helt OK, så længe man holder sig til fakta. Så hvis Y-bank har f.eks. dårlige regskabstal, så er det ikke en kritik af de personer, der har valgt at benytte Y-banken. Det er jo snarere bare fakta, og så er det i mine øjne OK at skrive om dette.

Men jeg bliver nødt til lige at tilføje, uden at jeg overhovedet vil tage parti for noget som helst pengeinstitut, at du ikke har ret i dit udsagn om Danske Banks gebyrer i forhold til Amagerbankens. Du generaliserer ved at skrive “på næsten alle områder” – men jeg kan sagtens finde masser af områder, hvor Amagerbanken er dyrere end Danske Bank. Jeg kan også finde steder, hvor Amagerbanken er billigere. Alt afhænger af den måde, som man benytter en bank på, så måske din måde at vælge bankydelser på er billigere på XX områder, og person X’ måde at benytte Danske Bank er billigere end den tilsvarende måde at benytte Amagerbanken på. Så man skal passe på med at generalisere.

Med venlig hilsen
Mybanker.dk

Elisabeth Arendt
Partner