#156566
Anonym

Det er ikke nødvendigvis et forkert forum du har skrevet dit indlæg. Der opstod bare en misforståelse omkring hvorvidt du er en dårlig betaler eller ej. Ens hovedstod kan sagtens vokse selvom man passer sine afdrag hver måned – det sker, hvis man afdrager for lidt på ens lån.
Jeg har næsten fået et forbrugslån ud af verden som bestemt også har taget tid at afdrage da jeg ligesom dig sad med en rente på 14%. Jeg gik i banken og foreslog dem at vi kiggede alle mine udgifter igennem. Jeg lavede den aftale med dem, at hvis de fandt nogle udgifter som reelt kunne undværes og jeg så brugte det beløb på at afdrage mere så ville de sætte renten ned til 10%. Banken havde nok forventet at der var mere at komme efter i mine udgifter, men det vidste sig, at det kun drejede sig om et enkelt abonnement på et tidsskrift. Det opsagde jeg, begyndte at afdrage mere på mit lån – og renten blev sat ned. Den lavere rente betød at afviklingen af lånet gik lidt hurtigere. Ikke voldsomt meget, men lidt har også ret. Den største forandring var dog, at jeg rent psykologisk følte, at jeg kunne se en ende på lånet og dermed begyndte jeg faktisk at spare lidt mere i det daglige og hver måned sætte ekstra afdrag ind på lånet. Ja, det endte faktisk med at der gik sport i at se hvor meget jeg ekstra kunne afdrage. Selv små beløb som 100 kr blev sat ind. Det hjalp alt sammen – og nu er jeg næsten igennem det forbrugslån.

Jeg håber, at du måske kan få lavet en tilsvarende aftale med din bank. Det handler alt sammen om at du viser banken at du er villig til at betale alt hvad du kan – og så spille med totalt åbne kort således at banken kan se, at du ikke har unødvendige udgifter som i mit tilfælde et abonnement. Hvis du viser banken den velvilje så er de nok også villige til at give lidt.

Held og lykke