#156502
BlnakFrank

Og pointen er jo også, at det der burde være en positiv ting for COOP, ender op med at være en negativ ting, hvis de afviser en masse kunder der derefter får mastercard i deres bank.

Specielt da afvisningen sker uden behandling, men blot via en “mur” der siger “afvist efter en helhedsvurdering” sekundet efter man taster de sidste oplysninger ind.

Når banken efterfølgende siger at man uden problemer kan få et mastercard, vil mange tage denne afvisning personligt; da COOP automatisk, “på forhånd” afviser mig mens alle andre gerne vil give en kredit.

De har altså udviklet et produkt som er forbeholdt de få; og afvisningen er ikke sagligt begrundet – det tager mange personligt – og hvis jeg bliver afvist er der sgu mange kreditværdige der også bliver det.

Når de så efterfølgende uden problemer for mastercard fra deres bank, efterlader det altså COOP som et foretagende der har lidt uoprettelig skade hos den pågældende forbruger.

Det er derfor jeg mener at det er superdumt af dem; hver gang man handler i brugsen og ser en svinge sit FDB-mastercard, menn man bruger sit BANK-mastercard (og efterfølgende skal fiske sit FDB-medlemskort frem til scanning) vil mange føle sig som sorteret fra; og på et urimeligt og usagligt grundlag.

De går nok ikke konkurs :), men der er ingen tvivl om at det er en mega-dårlig håndtering de foretager mht. til deres mastercard-kriterier.