#156336
Anonym

Jeg tror heller ikke på euroen, men fem år er alligevel for hurtigt i mine øjne. Dertil er der simpelthen for mange lande der har økonomiske interesser i at holde den oppe.
Ideen med vores fastkurspolitik kan jeg godt se, men den burde ikke være mere fast end at man i krisetider rev den løs. Men sådan gik det ikke og det må vi så leve med.

Kan godt forstå hvis folk er irriteret over at skulle betale til den græske krise. Den er selvforskyldt og forudsigelig. De besluttede selv at vælge til sidste øjeblik og så håbe på at der kom udenlandsk hjælp. Det var dog iøvrigt lidt besynderligt så hurtigt de fik hjælp. Vi er vel flere der kan huske hvordan Sverige mere eller mindre blev overladt til sig selv. Hvis vi kom ud i de samme problemer tror jeg ikke på, at vi ville få hjælp og dermed er der vel heller ingen grund til at vi skal hjælp nu?

Hvornår dør euroen? Ja, fem år mener jeg er for kort tid, men tror ikke på at den eksisterer om 20 år. Personligt vil jeg se frem til den dag hvor den erklæres død. Vi kan så bare håbe på, at politikerne vil have lært noget til den tid.