#156164
Anonym

Hej igen,

Som de andre siger og som Generalen er inde på, så ligger i til at kunne låne cirka 1,8mill.

Har i nogle børn? Planlægger i at få børn inde for en årrække eller slet ikke at få børn? Børn påvirker ens rådighedsbeløb voldsomt og det tager banken med i overvejelserne.
Men når i cirka har 32.000 udbetalt hvermåned og pt bruger cirka 10.000 på husleje og betale lånet af, hvorfor ikke få betalt lånet helt ud om 2måneder? I render vel ikke og bruger 22.000 på jer selv hver eneste måned?

Jeg ser muligheden for jer, det er at få sparet godt med penge om de næste 6-9måneder (uden at vide for meget om jeres økonomi), så burde I kunne spare mindst 15.000 op om måneden (uden børn), og efter et halvt år, så har I allerede næsten 100.000 som kan bruges til at dække flytteomkostning, advokat, tinglysning, mv. så i ikke skal ud og låne det hele i banken, og faktisk kan være insolvente stort set med det samme hvis priserne på markedet lige tager et dyk nedad.

Men vender tilbage hvad jeg skrev i første indlæg, nemlig få lagt et budget og tag lidt rundt i bankerne og få en snak. Hør også om hvad det vil betyde hvis i får sparet nogle penge op på forhånd, for det ændre hele situationen omkring hvad i kan købe.

100.000 på bankbogen betyder cirka x3 årsindkomst + det beløb = cirka 1,9mill, også har i cirka igen noget at få efter. 🙂