#155912
Anonym

I guder en udtales:

Mon ikke fordi jeg ikke magter et arbejde måske, tror det du det er skide sjovt at jeg desværre ikke magter ikke ordinære arbejdesmarked tror mig jeg har kæmpet for at finde et job og uddannelse ssiden jeg blev 18 år men desværre har jeg en medfødt hjerneskad som i 34 år bare er blevet lagt låg på indtil jeg fik en sagbehandler som endelig ville lytte til det jeg fortalte og så på hele mit voksne liv og alle de nedturede ved ikke at kunne finde min plads på jobmarket. Der var sku ikke noget heller jeg ville en kunne tjene mine egne penge men desværre er mit liv ikke en dans på roser. Men du tror jo selvfølig jeg bare er en ludedov kvinde som ikke gider men så tror det.

Men jeg synes ærligtalt at dette forum måske skulle tag at overveje at der altså også er mennesker som leve på kontanthjælp pension osv altså også har ret til et liv.

Det eneste vi ejer er vores lille hus og 2 scooter så tro ikke vi lever i luksus.Men jeg tror skisme på at vi er lykkelig alligevel og vores unger lider ingen nød bare fordi de ikke kan gå i mærketøj