#155524
Anonym

Et hurtigt kig på økonomicentrets hjemmeside:

Hvis du er gældsramt og har brug for styring af økonomien:

Pris:
Engangs opstartsgebyr: 5525
Merkurbank årligt gebyr: 575
Økonomicentert årligt gebyr: 731
Månedlig gebyr: 875

Det koster ifølge hjemmesiden derfor 17.331,- det første år og 11.806 de efterfølgende år, med forbehold for årlig prisregulering (ret mig hvis jeg er galt på den).

Der blev agiteret for, at hvis man vil have et arbejde og dermed en løn skal man have en lønkonto i en bank, og dermed også betale svimlende gebyrer.

De største udgifter til en bank er gebyrer for misholdelse af aftaler, samt gebyrer og renter i forbindelse med optagelse af lån m.v.

Jeg har eksempelvis betalt i alt 37,- i gebyr til mine banker inden for det sidste år. Et beløb der dækker over kontooverførsler (jeg er ikke boligejer og har ingen gæld). Dette beløb ligger ikke i nærheden af hvad det koster at være kunde hos økonomicentret i et år. Denne sammenligning har dermed ingen steder hjemme.

Bemærk jeg tager ikke stilling til hvorvidt man skal være kunde hos økonomicentret eller ej. Det er op til hver enkelt at afgøre. Jeg reagerer blot på hentydningen om, at det nødvendigvis skulle være svimlende dyrt at være kunde i en bank.