Forside Fora Privatøkonomi Stavnsbundet til banken Stavnsbundet til banken

#155350
Anonym

Kære Halli Hallo

Læser du slet ikke de debatindlæg, som du kommenterer på? Det må godt nok være nogle snavsede briller, du bruger.

Jeg har ALDRIG henvist parret til at søge gældssanering, så hvor har du det fra? Jeg har slet ikke svaret spørgeren i mit indlæg, hvor du åbenbart læser, at jeg siger, at parret skal søge gældssanering. Jeg skrev som kommentar til dig, da du IKKE læste, hvad generalen havde skrevet, men havde konkluderet selv på noget, som generalen slet ikke havde skrevet. Men det kan jeg forstå åbenbart er blevet almindelig rutine for dig.

1) Generalen skrev den 16.05.10: “Svaret er helt klart, at I skal søge om en gældssanering”.
2) Du skrev 17.10.10: “Det samme angreb kan jeg med rette gøre mod dig GP: Hvordan kan du ud fra de få oplysinger skrive at spørgerne fmt. er berettiget til en gældssanering”.
3) Jeg kommenterede dit indlæg (nr. 2) den 17.10.10 med: “Generalen skriver ikke nogetsteds, at spørgeren i denne debattråd er berettiget til gældssanering. Han skriver “Svaret er helt klart, at I skal søge om en gældssanering”. Det er ikke det samme som at være berettiget. Alle kan i øvrigt søge om gældssanering, men det er jo ikke sikkert, at den er berettiget og bliver bevilget. Så måske du skulle læse, hvad han skriver og ikke bare fare op af stolen”.

Så FORTÆL lige, hvor jeg skriver i mit indlæg (nr. 3), at parret skal søge gældssanering. Og på godt gammeldags jysk. Jeg synes altså, at det er rigtig træls at blive beskyldt for noget, som jeg ikke har sagt.

MVH/Nuser