#155334
Anonym

Jeg vil ikke tro at trusler om ikke at betale vil skabe bedre forhold til banken, og dermed give en rentenedsættelse. I de fleste tilfælde vil det kun forværre forholdet, og give banken indtryk af endnu større risiko ved engegamentet.

Om banken er uretfærdig i pågældende rentesættelse skal jeg ikke kunne udtale mig om, men jeg giver GP 100% ret i hans anskuelse af banken sætter renten ud fra risikoen. Stor negativ formue, og rådighedsbeløbi underkanten, da det lyder til at det kun lige hænger sammen = Stor risiko for banken, der har været “tvungen med i baghånd” under ulykkelige omstædigheder. Mest realistiske muighed vil være at skære yderligere i faste omkostninger, og tilbyde banken en højere afvikling. I den forbindelse vil de måske være lydhør over for en rentenedsættelse, da det mindsker deres risiko. F.eks. kr. 500 mere i måneden, for en nedsættelse til 12,5%.
Det er dog ikke sikkert det er en mulighed i jeres nuværende situation.

Alle der læser denne tråd, BØR tjekke op på deres forsikringer af tab af erhvervsevne. Desværre hører man alt for tit om folk der ikke har en / har en utilstrækkelig forsikring af deres indtægt, og dette kan være konsekvensen. Dette er ikke for at pege fingre af de der er kommet i en uheldig situation, men den kunne være undgået, hvis man havde valgt at forsikre sig imod det.

mvh
Bonkfish