#155122
Anonym

Hej

Jamen er du så ikke bare glad for, at du nu er blevet oplyst om, at der vitterligt er rigtig mange, som er glade for Danske Banks service :-). Og jeg har fået superfin service, så jeg er supertilfreds. Men da Danske Bank er ret stor, så er der blandt os skribenter sikkert også rigtig mange Danske Bank-kunder. Det plejer som ligesom at hænge sammen.

Jeg er nu ganske enig i din betragtning af, at taletiden for Amagerbanken nu er opbrugt. Netop da det jo bare er en lille bank. Man må jo håbe, at de klarer skærerne. At de måske som General Prier siger det – det har jeg ikke belæg for at vide, for jeg kender slet ikke til det – måske har opført sig dumt på ejendomsmarkedet på et tidspunkt, synes jeg ligesom må høre fortiden til nu. Og der er sikkert mange kunder, der er glade for banken, for ellers ville den jo ikke leve lige nu. Så selvom de har været/er presset, så er der da sikkert masser af kunder stadig, og det må da indikere, at der må være tilfredshed blandt dem, for ellers var de jo skredet forlængst. Så jeg synes faktisk, at banken skal have lidt fred i debatten. Man kan jo bare lade være med at kommentere på indlæg om Amagerbanken, og så ophører debatten om Amagerbanken.

Og til Generalen : Det er ikke for at støde dig, da jeg synes, at du er superskribent 🙂 – men jeg orker bare næsten ikke mere Amagerbanken.

MVH/Nuser