#155104
Anonym

Det er squ da noget forfærdeligt vrøvl!

For det første er 24-7 absolut ikke kun for velhavende kunder. Det er for ganske almindelige kunder, og langt de fleste kan komme i betragtning til kontoformen.

Dernæst så viser forbrugerrådets prissammenligninger og mange andre prissammenligninger at danske bank ligger i top 10. Så vidt jeg husker, var Danske Bank nr. 1 på prisen når det gælder en gennemsnitlig lejer og nr. 3 når det gælder en gennemsnitlig ejer.

Dit vås Hallo Hallo bunder i en ting, og alene een ting, som er, at du er sur over jeg berettiget har kritiseret den fallerede Amagerbanken. Du kan ikke aflede opmærksomheden fra fallentbanken ved at kritisere Danske Bank. Amagerbanken er en rotterede og banken vil forblive en rotterede ind til det tidspunkt (forhåbenligt snart) hvor Amagerbanknen bliver en afviklingsbank under Finansiel Stabilitet.

Senest har Finanstilsynet advaret om at der venter mange flere tab i ejendomssektoren og at det vil føre til bankkrak. Denne advarsel har direkte adresse til Amagerbanken.

Så snart renten stiger markant, kan ejerne af ejendomme ikke overholde deres betalingsforpligtelser, og så krakker Amagerbanken. Fjolserne i Amagerbanken har jo sat alt på et bræt og samlet hele omkring 45% af udlånet i ejendomssektoren.