Forside Fora Privatøkonomi er der nogen der kender økonomicentret? er der nogen der kender økonomicentret?

#154988
Anonym

jeg skriver fordi du er i tvivl om øko-centret, man skal også passe på med den slags, jeg har været med i ‘ØC’ fra 99, og har med deres hjælp fået en rigtig god økonomi, deres betingelser for at hjælpe, er i forhold til søvnløse nætter uvurderlige.
Min økonomi er for længst kommet på ret køl, jeg har beholdt mit hus, (hang i en tynd tråd) har hele vejen igennem haft penge til alt nødvendigt, tandlæge, fornyelser i hjemmet, såsom ny seng, nyt tv, ny bil, alt hvad der har været brug for, har da set nogen har klaget over de ikke havde penge nok, men det havde de vel heller ikke da alt kørte skævt, ALDRIG har jeg skullet tigge om noget, Aldrig har jeg været igennem, at skulle vende vrangen ud af mig selv, for at få 1000 kr. ekstra en måned, og ALDRIG har det været ydmygende som det var i banken, hvor man sad over for en 20årig der nærmest fortalte en man var dum, for derefter, når man havde totalt blottet, at få nej, du er ikke god nok, vi er blevet behandlet med stor respekt og forståelse for at det kan gå galt for enhver.
Efter genopretningen af vores økonomi, bad jeg om at kunne fortsætte hos dem, og droppe det banksystem der ABSOLUT IKKE ville hjælpe medmindre du nærmest havde en fed konto som garanti for deres udlæg, vi slap for at gå tiggergang, og økonomisk har vi det så godt som nogensinde, samtidig kan du tale med dem om alt uden at det nogensinde bliver pinligt.

Det bygger på gensidig tillid, og er det bedste vi nogen sinde har gjort for os selv, du får en budgetkonto, helt normalt, du får en bankkonto, (dit rådighedsbeløb)du kommer ovenpå økonomisk, og i takt med din gæld forsvinder, stiger dit rådighedsbeløb, fra dag 1 er dine problemer simpelt hen løst, de kontakter dine kreditorer, og du slipper for grimme skrivelser, indtil alt er kørt ind overtager de alle forhandlinger.

Meld dig trygt til dem, men vær ærlig omkring alt fra starten. selvfølgelig koster det penge, men det gør banken sandelig også, øko-centret lægger ud når der mangler, banken sender regningerne i hovedet på dig igen hvis der ikke er nok på budgetkontoen.

Kan kun sige held og lykke med det
en rigtig glad kunde gennem 11 år, og jeg bliver der….