#154928
test

jeg synes ikke det fremgår klart hvad det er du har brug for hjælp til?

Er det fordi du gerne vil flytte? Ja så har du et tab på din bolig. I gamle dage var det sådan set helt normalt at man, når priserne på husene ikke steg mere ind inflation skulle regne med at det faktisk kostene noget at køb eller en lejlighed og så slutte inden for et par år. Et hus eller en lejlighed blev set som noget man købt fordi man ville bo i det.

Er det fordi du ikke har råd til at blive boende? Ja så kan men jo bare desvære konstatere at du har sat dig for hårdt. Det er så enten bankens skyld eller din eller lidt af hvert. Der er der jo ikke så meget andet at sige ind at du på få dine indtæger op eller og din udgifter ned.

Er det fordi du mener rente er for høj? Ja men du har jo lavet et lån med variable rente fra starten af. Så er der jo en risiko for at den stiger på et eller andet tidspunkt. Umiddelbart synes jeg den rente du har fået tilbudt lyder meget rimelig. Der er slet ikke noget tvivl om det juridiske i at banken har lov til at fastsætte en ny rente og det eneste du kan gøre hvis du mener den er forhøj er enten at forhandle den med banken eller forsøg at finden nogen der vil låne dig pegende billigere.

held og lykke med det hele