#153424
Anonym

Løn efter skat (ifølge årsopgørelsen)
A-kasse incl efterlønsbidrag
Pensionsindbetaling
Licens
Telefon + internet
Mobiltelefon
Indboforsikring
Gruppelivsforsikring

Bilforsikring
Ejerafgift
Benzin
Vedligehold bil
Vægtafgift trailer

Alle ovenstående beløb udregnet efter sidste års forbrug, eller de sidste måneder ganget op hvor jeg har skiftet udbyder (bla. telfon m.m.)eller seneste takst ved faste beløb.

Boligkøbet:
Vedligehold (i henhold til min bankdames papirer)
Vand (udregnet ud fra mit nuværende forbrug)
Varme (fra salgsopstillingen – ser rimeligt ud)
El
Nettoudgiften i salgsopstilllingen rundet noget op. Desuden er der indregnet mit egen forsikringsselskabs husforsikring, som er lidt højere (og bedre dækning) end i salgsopstillingen.

Det er den korte version, for jeg har en hjemmeboende datter ca. 3 år endnu, men der skal jo også være råd til at blive boende når børnepengene forsvinder. Derfor kan jeg heller ikke bevise at jeg kan klare mig for de 5000 jeg selv tror er realistisk.
Men når jeg tjekker mit forbrug via Dankortet (hvilket +/- modsvarer rådighedsbeløbet) det sidste år så har jeg brugt ca. 75.000 fordelt over året (incl en konfirmation og en ny fryser).
Og det sidste år har jeg ikke følt det har været snert – jeg har altid skullet klare mig for lidt.

Så skal jeg måske også huske at sige, når ret skal være ret,at en af forskellene HAR jeg opdaget. Lønen som banken har udregnet efter var for 2008. Den jeg har regnet efter er for 2009 hvilket efter nøjere gennemsyn faktisk er 1000 mere om måneden.
Men det ændre ikke på at der stadig er langt fra 3700 til 5500. Og jeg HAR tjekket at det ikke er prioritetydelsen der er forskellig.