#153106
Prasmus

Du behøver næppe at være nervøs for at snakke med skat. De sidste par år/gange jeg har haft fat i dem, har de været meget venlige og hjælpsomme. Medarbejderne ønsker kun at du betaler den rigtige skat, og det er det de hjælper med.

Da jeg for snart 15 år siden afviklede en butik med underskud stod skat meget på bagbenene og det gav en hel del bøvl og ekstra arbejde, men selv dengang gjorde det som sådan kun deres job. Jeg havde dengang en lidt anden mening, da jeg skulle kopierer over 800 kvitteringer mm. til dem, men nu kan jeg godt se, at skulle de kunne behandle min sag, var de nød til at få kvitteringer mm.

Tonen var dog mere barsk / truende dengang, de sidste år har skat arbejdet på at få et bedre image, om de har fået det ved jeg ikke, men jeg synes de er langt mere hjælpsomme og venlige end før.

Tip: Lad være med at beskylde dem for fejl etc. Bare sig du ikke forstår dette og gerne vil have det forklaret. De er mennesker lige som alle andre.. Beskylder jeg dig for noget når vi mødes første gang, så går du også i offensiven og bliver mindre hjælpsom.

Peter