#153064
Anonym

I må endelig ikke vælge nogle af de “specielle” lån, som bankerne tilbyder. Rentemax, F3, F5 osv. er alle lån, som tilbyder en masse gode ting, men det eneste som virkelig er vigtigt at se på er kursen. De er altid dårlige på de produkter, og det er hér, at investor tager sig betalt.

I har i udgangspunktet allerede den helt rigtige lån-type – nemlig 30-årig med afdragsfrihed. De lån er de mest følsomme i forhold til rentesvingninger, og det er med disse lån, at man opnår de største besparelse ved konverteringer op og ned i rente (som jeg vil anbefale jer at begynde på).

Men mit råd er derfor, at I skal låne så meget op i huset, som I kan (op til de 80% af vurderingen) i en ny 5% 30-årig uden afdrag, – og så betale så meget af på banklånet som muligt. Gælden i huset kan man håndtere, hvis man forstår, hvordan man kan udnytte de mange konverteringsmuligheder, men banklån er bare noget, der skal betales. Sig til hvis du vil høre mere om konverteringer – der er mange penge at både spare og tjene 🙂