#153062
Anonym

Mange gode spørgsmål 🙂

I bliver ikke automatisk tildelt noget (forhåbentlig), men I skal være opmærksom på, at banken godt kan finde på at anbefale et 4%lån selvom kursen er ret langt fra 100 – det skal I endelig sige nej til! Det vil give en alt for stor restgæld.

Til gengæld er det fornuftigt at vælge et fastforrentet lån – på den måde så bevarer I muligheden for senere at konvertere op og ned i rente, og på den måde skiftevis barbere af restgælden og ydelsen. Hvis du vil høre mere om det, så spørg endelig.

Det er alt for dyrt at kurssikre. Hvis I ved hvornår I skal bruge pengene, så bestil et lånetilbud i god tid. De gælder i tre måneder, og så kan I jo se om kursen på 5´eren stadig er god til den tid. Er den gået over 100, så kan I stadig bruge lånetilbuddet og får tilmed en kursgevinst. Er den for langt under 100, så tag i stedet en F1 i en kort periode (såkaldt skrå konvertering) og konvertér tilbage til fast, når kursen er bedre.

Og endelig så kan man ikke vide noget om fremtiden. Måske bliver kursen på 4´eren så god, at man kan tage den, men måske gør den ikke. Det er fifty-fifty. Derfor handler det om at skabe en situation for sig selv, hvor man vinder uanset om renten stiger eller falder.