#152882
Anonym

Vi har alle hørt GP’s holdning til Ambk – og vi hører ikke hvorfor – og det kommer vi nok heller ikke til – og på en måde er det ligegyldigt, men alligevel – det virker som en personlig hetz han har gang i. Netop også derfor han vil holde emnet friskt. Han fik ikke helt ret i sin første profeti med at de ville lukke før BPII – men så retter han bare lidt til – og nu krakker de så…..lige om lidt.

HalliHallo har måske noget imod Danske Bank – det kan måske også være personligt – men det ved vi vist heller ikke?

DB var jo uden tvivl den direkte årsag til BP I, men det er blevet dysset gevaldigt ned – lige indtil aktionærmøderne (eller generalforsamlingen – kan ikke lige huske det), hvor det blev bekræftet. Det får vi nok ikke GP til at acceptere eller vedkende, da han mener DB er suveræn.

At bringe dialogen ned på niveauet – du staver ringe, det var dig der startede med at svine til osv. er lidt under almindeligt voksenniveau. Men det er jo kendetegnende for GP, at han gerne vil befinde sig der.

Mht. hvem der skal bannes, så vil jeg da umiddelbart tro at GP har fået lidt flere påmindelser end HalliHallo og umiddelbart tæller det vel et sted? Men permanent er vel lige i overkanten – kan man ikke få karantæne ved x-antal irettelselser?

PS: på forhånd undskyld sprogbrug og evt. stave- og kommafejl.