#152758
Michael

Her demonstrerer Christian så sin flotte viden om økonomi.

ÅOP hos en typisk hurtiglåner for et lån på 10000 over 2 år ligger typisk på mellem 25-30%, så tilbagebetalingen løber ikke op i 13000, men nærmere 15-16000. Og ja, man kan da godt være ligeglad med de par tusinde kroner over nogle år. Det kan du også når fladskærmen skal finansieres i Elgiganten – så snupper du da bare endnu et lån på 100000 over et par år. Når næste års ferie skal betales snupper du endnu et lån (selvom dette års ferie stadig afdrages). Når computeren skal skiftes, ja så er Peter fra Leasy klar med et godt tilbud på en PC. Cyklen kan da også lige knaldes af over et par år – no problem og så kan du samtidigt lige låne 5-6000 ekstra til “det løse”.

Men hov? Nu begynder de månedlige ydelser at blive for høje for din økonomi, så hvad nu? YES! Du tager da bare ENDNU et lån og kan på den måde holde festen kørende i endnu nogle måneder.

Velkommen i RKI – husk at skyde skylden på samfundet når du skriver et indlæg herinde igen om et par år med titlen “Hvor kan jeg låne selvom jeg er i RKI”.

Velbekomme