#152414
Anonym

Syntes du ikke selv Hr. general, at det er smagløst at sidde og forsvare sin arbejdsgiver mod kritik der kommer på en alm. debatside, og så oven i købet hæve sin løn for det, iøvrigt en løn der er en omkostning som låntagerne så blot har at betale, fordi omkostningerne i kreditforeningen er stigende. Hvis du blot var i besiddelse af en smule moral, så var du jo holdt for længe siden.
1.843 indlæg siden Aug. 2007 taler vist sit eget sprog. Jeg kunne forstå det hvis debatten handlede om en hobby, -så som brevduer eller frimærker, men der er da ingen ved sine fulde fem, der tror at man kan have bidragsydelser som hobby.
Man kan med rette også sige, at din arbejdsgiver er ret naiv, og at det ikke er studenterhuen der klemmer, det her oser langt væk af selvretfærdiggørelse !!
Det ville være en god ide, som en i et tidligere indlæg foreslog, nemlig at henvende sig til Kontant, eller et lignende proram, for derigennem at få sat fokus på, om ikke andet så den fremgangsmåde der benyttes her. Der er sikkert en tidligere medarbejder der gerne udtaler sig om den politik. ( er det ikke utroligt hvad man må udsættes for fordi der kan skrives anonymt.)Hvad har du tjent på disse indlæg? På hvor mange andre områder inden for kreditforeninger er du deltager i debatten? Hvor mange koleger har du med samme beskæftigelse?