#152246
Anonym

Nå ja jeg glemte lige at du er Gud og ved hvad som vil ske!! …undskyld men bliv lige seriøs, ok!

Home…påstår at nu har det vendt…hvilket motiv tror du de har til det? …måske at få gang i markedet igen så de ka tjene penge.

Vi kan håbe at Neptun ik har ret. KUN tiden vil vise…og så ka det jo være at det bare ik er alt som Neptun som kommer til at ske IRL…fx at kun det økonomiske system kollapser. Man skylder begge parter at overveje deres argumenter uden at se på dem med dine egne argumenter….ellers er du ik objektiv og dermed kan man ik bruge dine holdninger til noget overhovedet! Så vis respekt…selom du synes det er totat latterligt…hvis nogen havde sagt at det gamle østeuropa ville kollapse før det skete…så ville du blive regnet som dum og uvidende. Så fri mig for den slags bedrevidende!!

Det tager kun at markedet mister tilliden til det økonomiske system…og så en depression af dimensioner.

Iøvrigt ka ma jo bare kigge på hvem som har tiltusket sig enorme bonus’er…nåja det var jo selvfølgelig menig mand som på gulvet fik disse bonus’er ik????

Jeg er faktisk venstre-mand og har altid været det. Det betyder dog ik at jeg er enig i alle deres udtalelser om økonomi. Hvorfor afviger jeg…fordi jeg tænker selvstændigt og udafhængigt af en gruppe, MEN bruger min fornuftige økonomiske sans…ganske simpelt!