#110408
fk2001

Her er så et svar fra den første ekspert…..

At låne 20000 til byggeriet kan være ok, men hvorfor ikke vente til I har pengene. Byggeriet må da være brugeligt når det er så lille et beløb.

Mht. at mangle 20000 til forbrug skriger jo at dårlig budgettering. Det er der næppe en bank der vil låne jer penge til, og helt ærligt så bør man for sin egen skyld lære at leve uden lån til dagligt forbrug uanset hvordan man er havnet i denne situation. Det kan hurtigt udvikle sig til stor gæld.

Hvis I har karantæne fra Akassen så find dog et job der vil give jer nok til at afbetale jeres lån og give jer brød på boret. Der er masser af arbejdsgivere der mangler folk lige nu. Udnyt det.

Hvis du een gang har prøvet at kæmpe for brødet bliver du meget mere økonomisk i fremtiden. Når du så engang finder det rigtige job med den rigtige løn, så vil den fornuftige økonomiske sans sandsynligvis stadig være indtakt og vupti, kassekreditten forsvinder af sig selv og opsparingen er begyndt.

Det er dejligt, når man gerne vil have nyt køkken, ny bil eller ligende, bare kan hæve pengene i banken fremfor at optage nye lån med gebyrer, renter og skatter tilfølge. Pengene rækker bare så meget længere hvis man har dem inden man bruger dem.

Det var så mit svar. Det var nok ikke hvad du forventede men måske alligevel meget brugbart.