#152008
Anonym

Tja det har du sådan ret i, men teoretisk set burde banken jo give folk der har mere at forhandle med bedre vilkår, dermed sagt at produktet burde ikke forringes. Man kan så diskutere om det er i en så væsentligt grad produktet ændres at det betyder noget og på den anden side ser jeg det også kun fornuftigt at banken hjælper de dårligere stillede som f.eks de unge studerende.

Hvad ang. min aktuelle situation kan jeg se at jeg er går fra at få 0,125% i indlåns rente (24/7 ung) til 0% (24/7) da jeg sjældent har større beløb stående (over 25.000kr), og afkastet har vel sammenlagt være på omkring de 200-300kr om året men dette har også dækket de gebyrer banken har tillagt mig for en bankboks og andre småting, selvom jeg primært bruger netbanken. Hvorvidt jeg får en skattemæssig fordel af at tjene mindre på renterne kan jeg ikke lige gennemskue.

De forskellige tilknyttede kort produkter ser heller ikke ud til at ændre pris eller rente satser.

Udlåns renten er ikke aktuel da jeg ikke skylder penge ud over mit billån, hvilket allerede er forhandlet ned til en fornuftig rente.

Så jeres bud er at jeg bare skal acceptere skiftet fra Danske Bank 24/7 Ung til Danske Bank 24/7 og ikke forhandle yderligere med dem?