#110346
Anonym

Damen har formelt sidt på det tørre.

Har du virkelig solgt? Du har måske solgt med en salgsaftale der lyder på ‘ingen gamle lån’ (selvom der er gamle lån) eller på ‘køber overtager gamle lån’ (selvom der i det gamle lån står at kreditforeningen skal kreditgodkende køber, hvilket måske ikke er sket). Det er helt normalt, og hvis ‘fejlene’ ikke er større, så vil dommerkontoret tinglyse skødet med forbehold at der bliver rettet op på disse ‘fejl’. Bliver der ikke det, så kan det gamle hus ikke skifte ejer og huset er ermed slet ikke solgt og den deponerede købesum er slet ikke din. Det er hvad der menes med ‘præjudicerende retsanmærkninger’ – nemlig anmærkninger der gør at iflg. juraen kan skødet ikke lyses endeligt UDEN anmærkninger før der er rettet op på disse forbehold. Når Krit-foreningen ser, at der ‘kun’ er de forventelige normale anmærkninger, så har de mulighed i deponeringsvilkårene for at sige at deponeringskontoen fx godt må bruges til at indfri det gamle lån, hvis det skal indfries.

Det er kendt indtjeningsmulighed for banker at låne penge af kunden til lav rente og udlåne den igen til samme kunde til dyre renter.

Jeg synes du skal gå ned og ydmygt – men med fast tiltro på dit eget synspunkt – bede om at få nedsat den renteforskel (hævet den ene eller sænke den anden). Og så skal du rykke køber / købers advokat for at få fingeren ud.