#151224
Anonym

HA ha ha ha ha.

Det må da være en spøg.

Mener / tror du helt seriøst at man kan undvære banksektoren. Eller er det mig der fortolker dit indlæg forkert. Så vidt jeg husker er den omtalt som “erhvervslivets livsnerve” over hele den politiske linie… Også helt ude på venstrefløjen 🙂
Hvordan skulle lånfomidling ellers foregå…? Skulle det styres af staten? Forhåbentlig ikke da!!!

Jeg er helt enig i at sektoren generelt har været uforsigtig og grådig i de senere år. Sidstnævnte er vel nok det værste og samtidig en væsentlig faktor for krisens omfang… Men husk nu at det er den danske befolkning (eller hele den vestlige verden) der er aftager på alle disse lån der er optaget. Bankerne har da ikke tvunget nogen til at låne penge til rolex-ure og jordomrejser.
Måske det er hele samfundets mentalitet, den er gal med (dette er nødvendigvis ikke udtryk for min egen holdning).

Mht Nordea, så har de da ikke fået så meget som en krone fra hverken bankpakke 1 eller 2… Ret mig hvis jeg tager fejl… Til gengæld har de betalt milliarder til bankpakken selvom de ikke forventede at gøre brug af den… Så jo isoleret set, har de i dette tilfælde gjort resten af brachen (og hermed staten, dig og samfundet) en “tjeneste.”

Men oprindeligt sagde du at bankerne ikke kunne drive bankvirksomhed. SÅ SVAR MIG LIGE PÅ OM ET OVERSKUD PÅ 800 MIO EURO EFTER 3. KVARTAL, ER ET TEGN PÅ EN VIRKSOMHED DER ER DÅRLIGT DREVET. +EKF>10%

I øvrigt behøver du ikke at “rykke” for svar efter 24 timer. Jeg er ikke på Mybanker dagligt, så kan ikke altid svare med det samme.