#150870
Anonym

Jeg skrev om et problem og ikke for at promoverer Danske Bank og jeg beklager da hvis min tak for hjælp til dem kan virke stødende.

Jeg har min lønkonto hvor der går penge ind, jeg betaler mine regninger og bruger stort set resten på diverse resten af måneden. Jeg har ingen lån i banken eller stor opsparing. Så det kunne have været hvilken som helst bank, nu er det altså bare hos dem jeg er kunde.

Prasmus. Tænkte godt på at spørger ham men er kommet frem til at jeg sådan set bare er glad for ikke at have det hængende over hovedet og derfor er sagen for mig afsluttet. LOL..Hvis vi dog bare havde været i USA, så kunne jeg vel få nogle millioner i erstatning (Bare pjat HalliHallo)

Klodshans. Ja læste allerede om det dengang. Også derfor det kom bag på mig at jeg blev sigtet idet jeg faktisk HAVDE talt kort med politiet om det få uger efter det skete. Men som skrevet før..Måske det bare var en menneskelig fejl..

Om jeg troede jeg ville kunne blive straffet? Ja det gjorde jeg faktisk idet jeg var blev sigtet. Er ikke så kølig HalliHallo og tog derfor sagen meget alvorligt. Dumt, måske. Overilet, ja da. Men menneskelig, så absolut.