#150592
Anonym

Kære Kimmer kan kun sige at jeg ikke har optrådt sådan over for kunder ell andre da jeg var selvstændig.(kunderne han nu ej heller optrådt som dig)

endvidre kan jeg kun undres over du stiller spørgsmålstegn ved hvorfor jeg ikke længere er selvstændig: sitat(forstår godt hvis du ikke………..), syntes jo nok jeg har forklaret at et trafikuheld og andre omstændigheder var skyld i dette.

Vrd. prof hjælp, da tror jeg du har trukket en nitte, har da så rigeligt forklaret hvordan jeg afvikler min gæld, og ja i efteråret står jeg ikke længere i RKI, skylder så dog stadig ca. 200.000, men jeg afvikler da min gæld i stor stil, og kan ikke gøre det bedre uanset aldrig så meget pro hjælp…!!!!!!

Det var som sådan ikke min mening at svine dig ell andre til, men det er sq da med ret stor undren at se både du og andre tilsyneladende ikke læser(ell forstår) meningen med det der skrives.

1. som indledning skrev jeg det menneskelige aspekt.

2. jeg har aldrig bedt om ynk ell andet…

3. Jeg har aldrig prøvet at bort-forklare eller undskylde.

ALT JEG HAR GJORT HER ER AT FORKLARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(ikke BORTforklare)

4. Nu så var det ikke min sag det handlede om, og som du åbentbart ikke har været i stand til at se, så har jeg fundet ud af en melodi til at bringe mit udestående ud af verden, men det er og har været en lang sej kamp med KÆMPE MENNESKLIGE OMKOSTNINGER…!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jeg prøvede blot at synliggøre at der er et menneskligt aspekt der gør at løsninger syntes mile bort og uhåndterlige, samt prøvede at redegøre for hvorfor at kampen (for dem der vil) syntes langt svære med rki…

Om du vil ell ej må du medgi at renter er langt billigere hvis man ikke står i rki, samt abonnementer og des lige kan spare dig for 50-80% uden rki. osv osv

Kan så ikke forstå hvorfor du og andre fluks skal skrive sådan noget crab, som i gør, i svare eller bidrager jo over hoved IKKE med noget som helst posetivt til spørgeren, i danner kun hån og ydmygelse over dem der ligger ned, syntes du selv det er konstruktivt at du skriver hjælpeklasse i 7 år..? (det viser da tydeligt dit niveau)
Uden at dømme ell kende dig, vil jeg gætte på at min baggrund ikke er dårligere end din, og at jeg nok har flere timer på arbejdsmarket end dig, selv om du er det ældre end mig, så døm mig ikke ud fra gættelegs-faglighed.

Og hvis du nu skal prøve at lave en analyse af mit forløb, kan du så fortælle hvad jeg har gjort så frygtelig galt, siden jeg sidder i saksen i dag.????????????????????

Syntes da jeg har redegjort for dig og alle andre hvordan jeg dels havde sparet op og forsøgt at sikkere mig, og hvis du ikke kan bruge banken advokat og revisoren og div iværksætterkursus, hvor syntes du så jeg skulle have søgt min rådgivning, for at have sikkeret mig bedre.????

Skrev så at jeg skylder mindre end 300.000 i dag mod ca. 750.000 for 4-5 år siden.
Syntes da det er ret pænt, så kan ikke forstå hvad du mener med at søge pro hjælp, jeg har på alle tænkelige måder levet op til mit, så jeg finder det da bemærkelsesværdigt at du og andre skal dømme og slå ned på folk der i forvejen ligger ned…

Kan kun håbe at DU og andre gidder tænke jer om en ekstra gang før end i skriver næste gang.

Mvh. med ønsker om en god uge til alle OGSÅ DIG KIMMER….