#150588
Anonym

Peter S. er efter min mening en af de aller bedste direktøre i den danske bankverden. Han er dog, som alle andre ramt af finanskrisen, og uanset hvilken direktør, eller stort set hvilken som helst bank du hiver frem, så er de i modvind for tiden. Det er min personlige mening, at stort set enhver anden ville have klaret det dårligere end Straarup. At han er frontfigur på den danske bankscene, gør så desværre at mange gerne vil placere skylden ved ham.

Ang. artiklerne i JP, så syntes jeg det er lallende EB journalistik. De starter med at pege fingre af 2 banker, som skulle være skyld i et ægtepar har mistet en formue. Dog er artiklen nu blevet udvidet, og det fremgår klart at ægteparret selv har oplyst forkert kontonr. til deres bank. Ærgeligt var det, at det forkerte kontonr. så var ved et firma der gik konkurs. Ægteparret prøver sagen ved domstolen, og sagen er jo soleklar. Ingen bank har lavet fejl, og derfor må alm. procedure følges. Der er altså kun ægteparret at klandre for fejlen, og jeg kan på ingen måder se, hvorfor JP mener det er bankens fejl. De kan ligeså godt mene det er domstolens fejl, eller kurators fejl. Men nej, det er ind at skyde efter banken i tiderne, så det vil de sælge deres avis på. Enhver med lidt indsigt må dog grine over JP, og deres første artikel i denne serie de er begyndt på.

Alle banker laver fejl, ligeså vel som alle andre firmaer. Dog har der været nogle HELT groteske fejl i nogle banker, og jeg syntes det er rigtig godt de sager er kommet frem. Specielt Roskilde Bank er jo et godt eksempel herpå. Lign. eksempler skal helst frem i lyset, så de rådne kar kan sorteres fra, men for mig at se, går man ikke længere efter bolden, men efter manden. Få nu de sager der er hold i frem i lyset, og gå efter problemerne, istedet for blindt at skyde efter bankerne.