#150524
Jyden

Serien fortsætter i Jyllands Posten idag med nyt eksempel, og så vidt jeg kan se vil der komme masser af eksempler i den kommende tid.

Når Peter Straarup forleden dag i et eller andet finansforum forsøger at komme med en eller form for undskyldning, så lyder det jo hult med alle de eksempler der er fremme med bankerns opførsel og manglende accept af pengeinstitutankenævnets afgørelser. Der er jo ikke nogen konsekvenser fra bankerne og deres ledelser i disse sager. Der skal helt andre boller på suppen hvis man skal begynde og tage forsøg på beklagelser alvorligt. Det skal bevises.
Jeg så også forleden en standartudtalelse fra Finansrådet om afgørelser fra pengeinstitutankenævnet,om at man ikke er forpligtet til at følge afgørelser – det er som om man bare kører der ud af som ingenting var sket. Ufatteligt at man ikke tænker lidt over hvad det er man lukker ud fra sådan en organisation. Tag jer dog sammen og kom med noget selvransagelse og ydmyghed, og få ryddet op og opfør jer ordentligt ved at bevise det.