#150496
Anonym

Nu er det pæne sprog så ophørt kan jeg se…….Hmmm

Det er sørme sjovt som nogle FJOLSER SOM BLA. Prier-Mette og test med flere kan generalisere og drag inkompetente fordrejede indlæg.

Her et par eksempler.

Prier# Det er ikke jeres penge der går til……………..i bidrager ikke med en skid.

Hmmm tænk sig at være så skide smalsporet helt alene.
Hvis du gad bruge dit hoved, ville du ret hurtigt se at de fleste der er i rki betaler de højeste priser på renter/gebyer og alt andet, så vi bidrager fan… med mere end de fleste, og hvorfor hel.. tror du de der står i rki alle er arbejdsløse, og bliver nedsat i skat, hvilket du jo må tro når du skriver skattekroner.
Sørme flot udregning og genneralisering.

Mette# pive over….

Ha ha ha nu må jeg sq GRINE prøv at læse tråden igen, det fa..me da jer hykleriske ikke RKI registreret der hyler op og piver.
Ps. tillykke med dine matematiske evner..ja en tlf til 199 er klart billigere end en til 1 kr.

Test# Dårlig økonomi inden………

Du er jo direkte snæversynet eller blot dum over middel….

1. Jeg har haft arb hele mit liv, og sparet pænt op, før jeg blev selvstændig, hvis du læste mit indlæg, ville du også se at jeg solgte et hus osv, så min egenkapital var faktisk en del mere end 500.000 da jeg startede mit firma.

2. Jeg lider et stort knæk ved en trafikulykke, som så stille er med til at køre mig i sænk.(ja det er nemt at forudse)

3. Jeg søger rådgivning og sikkerhed hos div bankrådgivere, som tydeligt er en STOR medvirkende årsag til at jeg har tabt mere end min egenkapital. KU DA HAVE GÆTTET DET.

4. køber netop et hus hvor vi kan bo billigere end i lejebolig. NEJ HVOR DUM JEG ER

Hold da helt kæ.t hvor er jeg en snylter, lægger mange mange skattekroner før end jeg startede mit eget, (havde sjældent under 30.000-35.000 udbetalt som lønmodtager) så regn selv på hvor lidt jeg har bidraget med. FØJ JEG ER EN NASSERØ…

Ydermere er jeg så flabet at Jeg bruger min egenkapital frem for at låne, ja her snyder jeg så banken for en masse renter…..Slemme mig.!!!!

Da jeg så i samråd med min advokat og et revisorfirma vælger at lukke pga helbred og udhulet egenkapital (pga div konkurser, hvor banker osv jo havde vejledt) da regner jeg med at firmaet går i nul, men nej for told og skat fastsætter lige en gæld på 400.000 som aldrig har eksisteret, og nej du kan intet gøre uden regnskaberne (der er prøvet via advokat og revisor) FY FOR POKKER hvor er jeg dog uansvarsbevist.

Synte sq det er sørgeligt som i kan genneraliser over alt og alle.
Jeg skrev sq ikke mit indlæg for at få ynk eller andet, og jeg har sq troligt betalt af på en gæld, som jeg ikke kunne have forudset, og havde sq fulgt alt tænkelig sund fornuft før end alt væltede.
Hvis i mener det så var så forkert, og alle ville følge det råd, så ville der sq ikke være nogle firmaer i landet.

Når en som vodka skriver, så giv for hel..de da manden et par gode råd i nutid, eller luk rxxxn, for han har sku da ik bedt om at blivet slået ned…

Slutlig kan jeg kun sige at hvis jer jeg har nævnt skulle vælte en dag, så frygt ej, for i er simpelthen så uudholdelige, at ingengang RKI vil have jer.

Før end i så svare på mit crab, så tænk det lige igennem, og hvis i så tror det vil være konstruktivt det i skriver ja så skal det være hjertlig velkom……

Ønsker alle en god weekend.