Forside Fora Privatøkonomi Lån til hus… Lån til hus…

#150342
Anonym

Tak Vodka:)

For det første kan jeg nok godt side i huset indtil min uddannelse er slut.
Jeg mener, jeg arbejder pt. i Norge som tjener og musiker.. Har været her i to måneder og har tjenet ok. Jeg har opsparet 15.000, og skal være her indtil slut april, så der kommer lidt opsparing ind der), plus jeg har fast job i sommer perioden, som tjener i danmark fra 1 maj så der er mange timer der også indtil september. Ved siden af har jeg mit musik som kan variere meget, men giver en ganske glimrene supplement til et regulært job:) Så helt ærligt, jeg er rimelig sikker på at jeg kan blive der selv indtil min uddannelse er slut.

Og hvad angår det praktiske vedr. udlejning, så ja jeg har rimelig godt fat i det. Jeg har haft boliglejeret som valgfag og mit bachelor omhandlede retstillingen ved lejers betalingsmisligholdelse.

En ekstra lille buffer er også indskuddet fra lejere… Sandheden er, at der kan ligge en relativ stor fortjenste i den. Jeg ved godt det er ulækkert, men alle udlejere kæmper jo altid en brav kamp for ikke at skulle betale noget nævneværdigt tilbage til lejer, måske endda sende en ekstraregning, og ofte med fordel.