#150328
Anonym

Indledningsvis tak for jeres svar:)

Først og fremmste BINGO… Ja jeg har SU lån ved siden af, det er korrekt, jeg føler ikke det spiller den store rolle p.t. idet lånet først skal afvikles når jeg er færdig og så (forhåbenligt) har mere end rigeligt hver måned…

Nogle faktorer som jeg også tænker på… 800.000 kr. giver en brutto på omkring 6.500 hver måned- hvis jeg kan leje kælderen ud for 3.500, og STADIG betale omkring 4/5000 kr. til afvikling af lån, dette ville omme både mig og banken til gode så det er helt sikkert et argument ikke? Lige nu betaler jeg jo 6.100 kr i husleje.. Desuden har jeg en kæreste som måske godt kunne overveje at flytte ind (50/50)

Endvidere synes jeg at jeg har nedbragt min gæld fra 100.000 til 80.000 på under et år hvilket jeg synes bevidner min iver på at rette op på min økonomiske situation. Jeg har tjent relativt godt ved siden af min SU, og jeg synes at jeg har været flittigt til at betale af.

Endvidere bliver ejendommen solgt udenom mægler, hvorledes der kan argumenteres for at man køber huset “billigere” idet mægler ikke skal have 90.000 kr i salgsfortjenste..

og bed lige mærke i at renten er faldet til 1.05 – det er da rekordbilligt (selvom jeg ved godt at det kun går en vej nu)

Men ja, jeg ved godt at jeg skal have mit lån nedbragt væsentligt hvilket jeg også kæmper intensivt for, og vil bruge det næste halve år på… Men skal jeg måske fokusere på at spare op på min lønkonto, således at jeg har til indskuddet, eller bare betale gæld af og så låne til hele dynen når tiden er moden?

Hvad synes i?

Tak