#150288
Anonym

Nu har jeg siddet i mange mange mange timer og læst denne lange tråd, og syntes der mangler de mentale aspekter….

Jeg står selv i rki…….ja det min skyld….ooorr dog.

Må indledningsvis sige at Jeg IKKE er tilhænger af at man sk..er på sin gæld, uanset om den er selvforskyldt eller ej, men men men…

Jeg må medgi at flere der kommentere her i tråden med div råd, ikke aner hvad de taler om, det selfølig rigtigt at man i første færd ikke skulle have lavet den gæld, men hva så med at smide bankmanden i rki, han er da mere skyldig.!!!

Se nu er det jo bare ikke sådan at man altid er klar over hvad der sker når man laver et lån, og vores samfund er nu bygget sådan at man låner til ting, også selvom det er med risiko, kan ik lige se hvordan man skal kunne spare op til feks. et hus, for huset der for 10 år siden kostede 500.000 koster jo i dag 1.500.000 hvilket for mit vedkommende ville sige at jeg så have manglet mere til det hus i dag end hvis jeg startede min opsparing for 10 år siden, dette også set i lyset af faste udgifter til leje-bolig osv…

Jeg ejer selv hus i dag, og det er jo langt billigere at bo sådan frem for at leje, men det har været en lang sej kamp at nå der til, og blive der.

Min historie.
Jeg Startede i 97 min egen virksomhed, og offrede meget selv for at komme i gang (solgte bla. vores hus), det gik fint med ok overskud og selv med mange timer er det jo super at skabe noget selv, alt gik vel indtil dec. 2000 hvor bilen landede på taget, og lille mig fik røvfuld af en ford transit samt ca. 1 tons gods…hmm optimist som jeg er ja så sagde jeg på hospitalet øøhh kan i ik se at blive færdige, Jeg har et job at passe…/%¤¤%/§#&(¤#(“§(& og 8 md senere begyndte jeg så småt igen, i de 8 md. fik jeg blot 591.-kr om ugen i sygedagpenge, ingen havde fortalt mig om den frivillige ordning for selvstændige, trods at jeg havde deltaget i div kurser om virksomhed før jeg startede.

Har så levet af min opsparing, og fortsatte arbejdet på deltid for at komme i gang, men det gik ned af bakke alt væltede til sidst da jeg midstede mange penge på folk der gik konkurs,og jeg detsvære ikke var klar til at starte igen, men den værste må så være roskilde bank, for jeg byggede hus for en af deres kunder som gik konkurs, der blev holdt møde med ejendomsmægler og bank, og banken anbefalede mig så at lave et byggelån til færdigørelse, for så kunne vi alle få redet vores penge ved salget.
da lo..t var færdigt og solgt, fik Jeg 0 for banken var ik klar over at kunden skyldte t&s, og de kom så i første række
Lånet skulle indfries af mig, men det ku jeg ikke, så det blev til et privatlån, selfølig med store renter..(Jeg betalte afdragene)

Mentalt gik det også ned af bakke, så i 2003 besluttede min kone og jeg så at flytte ud af vores leje-bolig, og vi købte et billigt hus, før det hele væltede, så vi kunne sidde lidt billigere i det.
Mit efterhånden meget dårlige helbred samt manglende indtægt gjorde så at jeg stoppede i 2005 med kun lidt gæld (troede jeg) men ak…
kan nu godt være det var blandet små gæld, men blot 5000 bliver hurtigt til 20.000 på få uger fogede besøg advokat låsesmed osv osv.
Ja og så dødede min revisor, og jeg manglede så lige mine regnskaber, her var told og skat så venlige at anslå det for mig til en gæld på små 400.000 da det ikke kunne til veje bringes, trods det at jeg ved det skulle have været tæt på nul, men biokratiet har sejret, for t&s skal ikke bevise deres påstand, og deres ansættelse kan kun omstødes hvis der laves en nyt regnskab.(hvilket siger sig selv er umuligt)
så gælden toppede tæt på 700.000
Men Jeg er en fighter, så vi skar ned på alt, og jeg prøvede at lave aftaler med alle om at betale, men trods det at jeg kunne vise at jeg kun havde 6000 udbetalt fra kommunen, og at jeg i forvejen afdragede 6001 kr hver md på gæld, valgte mange at ignorere mine forslag, og sende mig i fogeden, med dertilhørende ekstra omkostninger, fordi vi ejer et hus.
Skal lige oplyses at min kone får pension pga ryg-skade.
DETTE ER SÅ MENNESKLIGT YDMYGENDE OG NEDBRYDENDE, at mange af jer med jeres (GODE)råd overhoved ikke har en fornemmelse af hvad det vil sige at sidde sådan, det ik bare lidt dum forbrugs-gæld og sådan.
Jeg har siden Jeg lukket ikke været i stand til at passe et job, og har fået dep og stress, samt volsomt forhøjet blodtryk, og ja lidt små blodpropper nåede såment også at passere hjertet, dette skete i forbindelse med at roskilde bank krakkede, der fik jeg et brev om at indfri lånet straks(trods alle afrdag var overholdt)8 dage senere blev vores hus begæret på tvang i fogedretten, trods det at fogeden kunne påvise at der ved salg ikke ville blive en krone til banken…
Jeg kæmpede det bedste jeg havde lært, for vi havde en md. afværge frist, jeg var da villig til at samle hundelo.t op med de bare hænder for en femmer, alt ku bruges…
Jeg nåede målet dagen før, men var nedbrudt som menneske.

Efter lidt operationer og behandlinger er jeg så her i dag med en kæmpe ærgelse over at jeg offrede alt (i god tro) for nu at stå i RKI, og blive jagtet af et jobcenter der ikke mener stress er en sygdom. (Jeg har FAN..E aldrig været syg ell arbejdsløs før)

Min afhandling hos lægen og hospital viser da også at ALLE mine skavanker skyldes stress som følge af et umenskeligt pres.

Jeg døjer så med svimmelhed hovedpine og alle de ting der følger med stress, tænk sig ikke at kan tage sig sammen til at lave en kop kaffe og andre småting..det er et helvede.
Jeg drømmer stadig (når jeg ikke lige har marridt), og kæmper hver dag med at holde kreditorene på afstand, og gælden falder, men tro mig JEG VED HVORDAN MANGE HER MÅ HAVE DET…..
Det er ikke rart, og så det slet ikke rart at få en over snuden her også…..
TÆNK OVER DET NÅR I GIVER GODE RÅD. (i kan sq bare tage jer sammen i dumme skyldnere)

NEJ det ka vi ik bare, men hvis man er i stand til at se lyset, ja så er der en vej.
Nu er vores gæld da kommet ned på den rigtige side af de 300.k, men husk så lige at jeg har aldrig fået så meget som 50.øre ud af det.
og jo i sidste ende er det fuldt ud min egen skyld, jeg har ik været dygtig nok til at sikkere mig, men så RKI….Jeg har vist alle former for vilje, og ydmyd gjort alt tænkeligt, og betalt troligt hver md. for at blive kvit, og så er jeg DÅRLIG BETALER.

Mvh. Flemming. håber det bedste for alle.

Ps. ved den var lang, men meget er undladt, så kun det nødvendige er medtaget for at sætte det i perspektiv set fra den menskelig side.