Forside Fora Privatøkonomi Indskydergaranti Indskydergaranti

#150228
Jyden

Ja, det samme om indskydergarantien er i flere aviser idag. Og det er da for dårligt at Mybanker skal belemres med flere henvendelser om dagen om emnet.

Men jeg må så også sige at jeg synes at troværdig information fra Finansrådet og bankerne halter gevaldigt om emnet. Spørgsmålet er så om man vil tro på det Finansrådet og bankerne oplyser efter alle deres letsindige og uvidende udsagn gennem tiden.

Hvis du googler om indskydergaranti er det første der komme frem fra Finansrådet, deres propaganda om at “Den danske indskydergaranti blandt Europas bedste” altså det fra dengang man snakkede om at hæve græsen fra 300.000 kr. til 375.000 kr. og alle deres argumenter for ikke at gøre dette. Altså den ordning der ikke blev til noget. Sidder de på hænderne i Finansrådet når noget sådant ikke er fjernet.

Og i disse dage hvor der kommer masser af post fra pengeinstitutterne med årsoversigter o. lign., hvotfor er der ikke en lille letforståelig folder med i disse breve der beskriver den ommende ordning. Sidder pengeinstitutterne bare i deres osteklokke og kan ikke se ud over deres egen næsetip.

Det er da godt vi har Mybanker og et par øvrige steder der kan findes troværdig oplysning om emnet. Jeg håber pengeinstituterne honorerer dem for arbejdet som de åbenbart ikke selv magter.