#150126
HalliHallo

Kunder der er utilfredse med EikBank skal selvfølgelig bare flytte bank så hurtigt som muligt, heller i dag end i morgen.

Men jeg agter ikke at flytte, da jeg syntes de har fordele andre ikke har, ligesom jeg heller ikke gider flytte selvom nogle af de gamle fordele er forsvundet, da man alligevel ikke kan få dem andre steder.

I bund og grund er det jo næsten ligegyldigt for en ganske almindelig kunde, der ikke skal låne penge, hvilken bank han vælger, da der ikke er den store forskel på dem.

Hvis jeg skulle ud at låne penge, så ville jeg dog aldrig vælge en bank, f.eks DanskeBank, der kører med rentespænd. På et tidspunkt havde jeg lønkassekredit der, som blev lavet til den allerbilligste udlånsrente. Efter nogle år kunne jeg se, at nu betalte jeg sørme den højeste udlånsrente på dette produkt, selvom mine forhold ikke havde ændret sig. Alså følte jeg mig godt og grundigt snydt af dette institut. Så nu anvender jeg dem mest til at håndtere mine kontanter, checks etc. Og det syntes jeg til gengæld de er rigtigt gode til, den ros skal de have.