#149966
Redaktionen

Kære Halli Hallo

Jeg bliver lige nødt til at fortælle dig, at ethvert indlæg som på nogen måde vil indeholde oplysninger om en persons personlige forhold, der kan bruges til at kunne identificere den pågældende – vil blive fjernet, medmindre oplysningen er offentligt kendt eller den pågældende, det drejer sig om, har givet særlig tilladelse hertil. Det du opfordrer til er faktisk en overtrædelse af persondatalovens regler – og således vil jeg ikke tøve med at fjerne indlæg, der strider mod persondataloven.

I vores debatforum er reglen den, at folk skal diskutere finansielle forhold. Så vores debatforum er ikke til for at tilfredsstille din nysgerrighed omkring Gittes forhold og DDB’s reaktion herpå.

Jeg vil også løfte en pegefinger lidt overfor dig. Der er flere, der har klaget over dine debatindlæg. Jeg har modtaget et par mails i går og idag med klager over dine debatindlæg, da du – måske uden at vide det – opfattes som nedladende overfor andre medskribenter. Og jeg må erkende, at jeg er tilbøjelig til at give dem ret efter at have læst flere af dine indlæg. Jeg vil derfor bede dig moderere dit sprog overfor andre debattører og undlade at skrive i den lidt nedladende tone, som flere af dine debatindlæg bærer præg af. Personligt blev jeg faktisk også stødt over din måde at tale til Gitte på i denne debattråd, hvilket Gitte jo også svarede til dig i et af sine debatindlæg.

Husk at der skal være plads til alle, så debatforummet er et hyggeligt og rart sted at være for alle skribenter. Men fortsætter du med at skrive nedladende til andre – så vil jeg bede dig udlade at skrive i debatforummet, da det skaber dårlig stemning, når nogen skriver nedladende til andre.

Har du i øvrigt spørgsmål til Mybanker.dk, så skal du skrive til info@mybanker.dk, da debatforummet ikke er vores brevkasse. Det fremgår i øvrigt af vores debatregler.

Med venlig hilsen
Mybanker.dk

Elisabeth Arendt
Partner