#149434
Anonym

Hej…

Jeg fandt ud af at huset ikke var blevet solgt alligevel, efter at have sendt en mindre sød mail til ejendomsmægleren, som straks ringede mig op med en forklaring. Men mange tak for beskeden.

Vi har været til møde i Nordea som sagde at der ingen problemer var med vores rådighedsbeløb ved køb af hus, men som vi alle ved, så skylder vi for mange penge væk lige nu og da vi er nye kunder og de jo dermed ikke ved hvor gode betalere vi er, var det (ikke overraskende) for risikabelt et engagement. De ville dog sandsynligvis overtage vore forbrugslån til en lavere rente, og låne os til hus om et års tid. Samtidig sagde han dog at hvis vi kunne låne penge til at købe huset i vores egen bank, så skulle vi springe ud i det, da vi har økonomien til det.

Nu venter vi på svar fra egen bank, som ikke er afvisende, og samtidig har vi lagt en plan B der gør at vi kan komme af med halvdelen af vores gæld på et års tid, hvis vi ikke kan låne til huset. Hvis vi kan låne til huset, er rådighedsbeløbet heldigvis højt nok til at vi burde komme af med vores gæld, udover billån, på 2 år.

Så hvad enten det bliver det ene eller andet, så er situationen afklaret.

Men tak… og god søndag…