#149006
Anonym

Hej alle sammen

Jeg hører alle de gode råd og vi tager dem i den grad også til efterretning. Hvis vi kan se, når alt kommer til alt, at det vil blive for stramt for os økonomisk, så køber vi selvfølgelig ikke et hus.

Vi er godt klar over at boligspiralen ikke er færdig med at snurre, og det er nu ikke fordi vi ikke har undersøgt andre alternativer, såsom at leje et hus i området. Det er bare nærmest lige så dyrt at leje, som det vil være at købe.

Hvis vi så på det her som en fed fidus, hvor vi bare skulle tjene penge inden for en årerække, så vil jeg give jer ret i at risikoen er for stor. Men hvis i ser på det som om vi gerne vil have et hus som vi kan bo i de næste 30-40 år, så kommer vi jo til at betale huset ud, hvad enten det falder i værdi eller ej og så må det da i bund og grund være en bedre forretning at eje det hus man bor i, end at leje som jeg har gjort de sidste 15 år.

Jeg har boet mange steder, og vil bare gerne falde til ro et sted som er mit, uden at tænke på hvornår jeg skal flytte næste gang.

Jeg ser ikke kørselsafradraget som en “fed fidus” eller hvad det blev kaldt, jeg nævnte blot at vi sidder med mindst 30.000 kr. de første 4-5 år og mindst 40.000 om 4-5 år og fremefter og at der derudover ville være skattereform, kørselsfradrag, lønstigning på 17% over de næste 3 år mv. som vi skal tage med i betragtning, udover det fradrag man får helt naturligt når man køber hus. Men det er da helt utroligt som folk kan vende og dreje ordene til at komme med endnu en spydig kommentar.

Ja, denne tråd er ret underholdende, det kan jeg da kun give folk ret i ;o) Den er fyldt med modsigelser, misforståelser, forskellige meninger, dumme kommentarer og sjove bemærkninger. Alle som jeg bestemt selv står for en del af :o)

Hvis nu banken går med til at låne os penge, så må man gå ud fra at de ved hvad de gør og at de vurderer at vi godt kan leve for et rådighedsbeløb på 14-16.000 kr. efter udgifterne er betalt, de næste 4-5 år, og et rådighedsbeløb på 24.000 – 26.000 kr. de efterfølgende år. Så må vi bare håbe at de kan sætte sig udover det faktum at vi på nuværende tidspunkt er insolvente med 250.000 kr.

Min favorit “talemåde” siger således:
I’d rather regret the things i’ve done, than regret the things i didn’t do… Så får tråden også lidt poetisk indhold eller noget i den stil… Det var vist det eneste den manglede :o)

Hvis banken nu låner os pengene og alt går helt ad h……. til som mange af jer har forudsagt, lover jeg at oprette en tråd herinde om nogle år, så i alle kan få lov at hovere og sige “I told You so”… Det vil jeg jo så i den grad ha fortjent, efter at være blevet advaret om mit foretagende så mange gange.

Indtil videre vil jeg undersøge videre omkring mit mere eller mindre naive billede af fremtiden i et hus… Vi ses til weber-grill-party i min have til sommer, eller til engangsgrill-party nede i gården hvor jeg bor nu ;o)