#148984
Anonym

ADVARSEL: HER KOMMER ENDNU ET LANG INDLÆG. hVIS DET IRRITERER DIG SÅ FORTSÆT VENLIGST TIL DEN NÆSTE DEBAT ;O)

Jeg søger ikke retfærdiggørelse af mine motiver. Jeg søgte alene svar på om der var nogle der mente vi havde muligheder for at få lånet på huset og om der var nogle gode idéer til hvordan vi skulle fremlægge vores sag, idéer til finansiering mv. At det så har udviklet sig en til en større debat med oplæg stolpe op og stolpe ned, er jeg vist ikke ene ansvarlig for “søde ven”.

Vi skal ikke bo på Fyn, så jeg ved ikke helt hvor den sammenligning kommer ind i billedet henne. Vi bor i København og vil flytte til Karslunde, 20 min derfra.

Vi har ikke i sinde at kaste os ud i flekslån, da vi ved at det er risikabelt, og da vi har lyttet til nogle af de advarsler herindefra. At der er faktorer der kan påvirke huspriserne yderligere, ja det er da et faktum. Både den ene og den anden vej. Og det er som sagt et sats. En stor grund til stigende ledighed og finanskrisens udvikling, er jo netop at folk er gået helt i panik og er stoppet med at købe noget som helst, selvom de har råd til det. Nu skal vi spare sammen til bedre tider, ikke bruge penge og det koster altså arbejdspladser overalt… især i servicefagene…

Og jeg siger ikke at det ingen betydning har at være insolvent med 1 mil. Det er jo ikke ligefrem en ønskesituation. Jeg siger blot at det er ud fra dine forudsigelser om at alt vil gå galt. Hvis tingene bare går halvt så dårligt som du forventer, så ser det jo ikke så skidt ud alligevel. Men du har konkluderet, at en af os vil miste jobbet eller blive syge, at huset falder med 25%, at vi er nødt til at sælge huset pga ledighed (på trods af at vi har råd til at blive siddende i huset)… Men hvad hjælper det at skrive det. Jeg har en stærk fornemmelse af at du kun læser de linier som du selv vil.

Desuden vil jeg endnu engang påpege at der overhovedet ingen grund er til at være nedladende i en debat som denne. Jeg er glad for de kommentarer jeg har fået, og har af samme årsag lagt budget ud fra hvis en af os blev ledige.

Og ja, nogle har i kraftige vendinger advaret os, og andre synes det ser ganske fornuftigt ud. Hvad med et held og lykke i stedet for forudsigelser om alverdens ødelæggelse. Har i overhovedet overvejet at prøve at vende brillerne om og se på hvis det nu ikke gik galt, eller kun halvt så galt…? Og prøve at rådgive udfra hvordan det kunne lykkes os her og nu…

Og ja, jeg svarer ærligt på de indlæg der kommer herinde, fordi jeg ikke er en der bare sætter mig ned og tager imod, men som tidligere sagt har behov for at forklare mig. Ikke at det virker… Personlige hensyn er åbenbart ikke eksisterende i de riges og økonomisk ansvarliges verden. Skide vær med familien, hvis bare vi tjener penge på det…! Det er i mine øjne en sørgelig holdning… Nogle ting er værd at satse på…

Jeres gode råd er taget i betragtning og så må i da meget undskylde at jeg prøver at forsvare mine synspunkter og naivt nok søger jeres opbakning eller bare en smule forståelse.