#148918
Anonym

Thsv, jeg kan love dig for at Nordeas boliglånsrenter (boligprioriteten) heller ikke er tilgængelig for alle kunder.

For førstegangskøbere, der skal have en høj belåningsprocent og som måske ligger på grænsen rent rådighedsbeløbsmæssigt, spiller Nordea tit og ofte ud med Nordeas Boliglån til 8,25% i rente.

Ydermere er Nordea prioritet aldrig det banken først foreslår sine kunder. Nordea foreslår i stedet at kunden tager et Nordea Boliglån til 8,25% med henvisning til dette lån (gud ved af hvilken årsag) er mere fleksibelt end prioritetslånet. Jeg er personligt bekendt med flere førstegangskøbere, som ikke har kunne få Nordeaprioritet men som godt har kunnet få et boliglån på 8,25%.

Derudover så er jeg fuldstændig enig med Thomas 2. Man er bundet på hænder og fødder. Over tid udvikler man problemer med at holde sig indenfor Fordel+ kriterierne, og der er ingen garanti for at Nordea ikke pludselig ændrer på betingelserne.

Lige nu under finanskrisen er Nordea rigtig billig, og de tager en masse kunder ind på Nordeaprioritet. Men pludselig, når Nordea har opbrugt sin disponible likviditet for ekspansion, så strammer man op, marginerne bliver dårligere og man hæver måske 250.000 kr’s grænsen til 500.000 kr – man skal jo justerer for inflationen ikke?
Og når du så står og skal have et billån (som du mere eller mindre er tvunget til at tage i Nordea for at opfylde Fordels+ kravene, så kan du pludselig ikke tage lånet der hvor det er billigst, hvis det ikke er hos Nordea, nej, du er bundet til finansiering hos Nordea.