#148826
Anonym

Huset er ikke et dødsbo. Damen der ejede det er på plejehjem, men jeg har fået oplyst at det er familien der står for salget. Og de ser vist desværre ikke på det på samme måde som os…

Og ja, det er noget værre noget at vi ikke har sparet sammen til udbetaling og at vi skylder 250.000 kr. væk + resten på bilen (har dog tjekket at bilen kan sælges til 150.000 kr. på nuværende tidspunkt.)
Men vi tænker nok lidt anderledes end nogle af jer andre. Vi tænker at vi står med drømmehuset og drømmebeliggenheden foran os. Det ligger lige i nærheden af familien, herunder min kærestes forældre som er et godt stykke over 70 år, og har mere og mere brug for hjælp, pga. rygproblemer mv.
Vi står samtidig med et teenagebarn der i den grad trænger til at komme væk fra København. Vi står også med drømmen om en have og om at flytte sammen i noget større. Alle de behov bliver forenet i det her bestemte hus som vi har kigget på.

Vi skulle helt sikkert have planlagt alt dette for nogle år siden, og vi skulle have forudset at vore behov ville ændre sig, at forældrene kunne blive syge, at teenagebarnet ville få problemer osv osv.. Men i bund og grund har jeg bare troet at jeg ville have lyst til at bo i København resten af mit liv.

I bund og grund handler det om at vi tror at vi har økonomien til det. Vi har mindst 30.000 kr. nu, hvilket giver os mindst 16.000 kr. til huset, hvis vi skal have et rådighedsbeløb på 14.000 kr. som nogle har skrevet. Og de 4 lån vi har, er betalt ud i løbet af de næste 5 år. (2 af dem allerede primo 2011).

Er det virkelig så urealistisk at tro at man kan bo i et hus for 16.000 kr. pr. måned de første 2-5 år.?? Om nogle år, har vi som tidligere nævnt yderligere 10.000 kr. til huset, da vi bliver gældfri.

Jeg kan godt forstå at folk er skeptiske, og jeg behøver jo ikke at forsvare mig selv og forklare i endeløse baner her på sitet, men har alligevel behov for at give udtryk for at det altså ikke bare er en eller anden idé vi har fået ud af det blå, og at der faktisk er flere gode grunde til at vi står i den situation som vi gør nu, og gerne vil købe drømmehuset nu hvor det står til salg. Og at det er gennemtænkt fra vores side.

Vi må jo bare vente og se hvad banken siger, og om “hold positiv” eller “hold negativ” herinde, vinder duellen ;O) Forhåbentlig vil de også tage nogle af de personlige ting i betragtning, før de giver os svar…