#148798
Anonym

Til Hannibal: Undskyld at jeg brugte ordet “skid” som må være det du hentyder til… det kan jeg godt se ikke var et heldigt sprogvalg, men dog et ord som i min ordbog ikke er voldsom slemt…. men hvis du mener det er værre end det Generalen skriver så beklager jeg meget at have stødt dig… mht. til min indentitet så hedder jeg Christian, og om jeg underskriver mig med “inkassohaj” eller “inkassochef” kan du da være ligeglad med… jeg er jo begge dele :o) Men rart med mennesker også i dette forum der elsker at lege politibetjente… verden ville være et kedligere sted uden :o)

Til Test: Jeg forstår ikke helt din kommentar om hvorfor jeg skulle svare…. svare hvem ??? Jeg svarede på saera mohammads besked af den 7/12 2009 kl. 09:47 fordi vedkommende skriver, at han/hun ikke tør betale mere fordi RKI er et “farligt” firma… det ville jeg give min kommentar til… er det ikke det forummet er her til ???? Ellers forklar lige reglerne eller din kommentar …

Til Generalen: Tror ikke du læser mine svar til dig… jeg skriver jo netop, at jeg ingen økonomisk interesse har i at rådgive/svare på spørgsmål omkring emnet inkasso herinde… hvor hulen skulle jeg sende min nota hen ????? Jeg kan svare på spørgsmål generelt om inkassoområdet og det er det jeg tilbyder. Skal du have økonomisk rådgivning skal du gå til din bank/advokat/uvildig rådgiver – det tror jeg alle ved. Men har hr. X et spørgsmål der eks. vis går på noget generelt om inkasso, så ville det da være mega dumt at betale en advokat 2000,- i timen for at få et svar man evt. kunne få herinde gratis…..

CITAT: “Sjov nok er benævnte inkassomedarbejders såkaldte objektive råd, at kunden selvfølgelig altid skal betale ham pengene uanset hvordan indkomstgrundlaget og kreditorstrukturen ellers ser ud.”

Det var ikke det jeg skrev. Vedkommende skrev at han/hun ikke turde betale mere af på sin gæld fordi RKI i dette forum blev beskrevet som et svindlerfirma. Jeg svarede:

“Har du gæld er det bare med at få det betalt ud – det dummeste er at lade det være, for der løbet formentlig renter på. Er du ikke enig i gælden kan du sende en indsigelse til RKI hvorefter de skal slette dig. En bestridt fordring må ikke være reg. i RKI. ”

Ud fra vedkommendes indlæg må der gås ud fra at han pt. betaler af på gælden men nu ikke tør længere ud fra de oplysninger han får herinde… sådan læser jeg det. Og det var ud fra det jeg skrev at JEG ikke mener at han skal stoppe sine indbetalinger på baggrund af dette forum. Det har jo intet med mit firma at gøre, da jeg intet har med RKI og gøre.

Så kære Generalen, jeg har også haft glæde af at læse dine indlæg, men at du farer sådan her op over at jeg giver andre muligheden for at stille spørsgmål ang. inkasso kan jeg slet ikke forstå. Det er jo op til folk selv om de vil tage mine svar for gode vare… det skal du jo ikke afgøre på andres vegne.