#148652
Anonym

Det er altid et sats at købe et hus pga prisudviklingen, men jeg vil ikke betegne det som total manglende sans for penge at købe et hus. Hvis man drømmer om at få et hus med have i grønne omgivelser, og drømmer om at sætte sig ud på terassen om sommeren og nyde solen i fred og ro, og det er noget der betyder meget for ens livsglæde, så mener jeg da at det er det man skal gå efter. Total manglende sans for penge ville nærmere være hvis vi købte et hus som vi ikke havde råd til at bo i.
Der er ingen garantier for prisudviklingen, men vi køber selvfølgelig ikke et hus i blinde uden at gå alt igennem og uden at vurdere om vi føler det er værd at investere i. Det er noget vi har tænkt over længe, og årsagen til at vi vil gøre noget ved det nu, er netop at man kan se at priserne igen er ved at være så småt på vej op.
Vi er desværre ikke alle så heldige (som måske dig) at vi havde mulighed for at købe hus for en del år tilbage da priserne var helt i bund. Kald det manglende sans for penge eller kald det idioti… det er op til dig selv… Du kan dog på trods af alt stadig ikke garantere at priserne vil falde yderligere, og jeg er derfor ikke skeptisk i fht. vores beslutning, på trods af din kommentar.
Vi kan ikke alle være boligspekulanter og have de fornødne midler og muligheder, på de perfekte tidspunkter. men hvem ved… måske er det her det perfekte tidspunkt… Det vil tiden vise. Jeg er villig til at ta chancen for at få min drøm til at gå i opfyldelse!