Forside Fora Privatøkonomi Vil du/har du lånt til julegaverne – pressehenvendelse (JP) Vil du/har du lånt til julegaverne – pressehenvendelse (JP)

#148134
Anonym

Hej til alle “på tråden”,

Det ser ud til, at tråden er løbet over i, hvad renten bør være på l¨n.

Jeg ser egentligt primært et problem i, at en avis sættter så skæv en vinkel på et emne, som med fordel kunne være grebet an på anden måde.

Er det forbrugeroplysning at fortælle, hvor billig en rente man kan finansiere sin jul til – uagtet om man har en IQ over de tidligere nævnte 110?

Kan man blive rig/millionær for lånte penge? Det kan man sikkert, såfremt man investerer pengene i noget, som giver et bedre økonomisk afkast, end det man betaler for lånet.

Men en flæskesteg gør nok de færreste rige i det lange løb!

Og hvis vi forudsættter, at der også er læsere af Jyllandsposten med en IQ under 110, hande den bedste forbrugeroplysning så ikke været at fortælle, hvordan man holder en jul UDEN at føle sig tvunget til at låne penge til den?

Jeg er ikke i personligt i tvivl om, at en god journalist på en ordentlig avis, kan lave lige så megen underholdende artikel “for pengene”, ved at oplyse om mulighederne for ikke-lånefinansieret julegås!

På den anden side, vi skal jo have nye deltagere i det ugentlige “Gældsfælden” på TV3, så vi kan få lidt god underholdning :o)
…håber alle er klar over ironien i sidste sætning!

Under alle omstændigheder, er min forargelse ikke over, at folk låner til flæskestegen – det er den enkeltes eget ansvar.
Min anke er mod vinklingen på artiklen. Og nej, jeg ser IKKE oplysninger om renten på lån til køb af flæskestegen som forbrugeroplysning!

God ikke-lånefinansieret Jul,