#147340
test

helt ærligt mogens jeg gider ikke at diskutere ud fra dine udokumenterede påstande. Det er dig der mener der er noget galt med det gældssannerings system vi har i dag. Du burde forholde til til at hele sysmenet med kredit faktisk ville bryde sammen hvis man bare bare med et par pende strøg kunne få slettet sin gæld. Hvordan ville det påvirker prisen på kapital?

i din retorik afsløre du tydeligt at du er ude i et politisk korstog.

Al magt til folket. lad udbytterne betale krisen

ps nå man trækker dine dommedags skyer ud af dit inlæg plus din søde historie men mistofrståede historie om ægteskabets indvirking på hæftelse bliver der vel i bund og grund kun tilbage at du mener folk med håbløs forbrugsgæld skulle ha bedre adgang til gældsannering. OG det er jeg så bare i bund og grund uening i. Dels bidraget det ikke til samfundet at folk køber fladskærme og render fra regningen igen og igen. Dels ønsker jeg et samfund hvor vi i bund og grund har rettigheder som individer og det indbefatter også ansvar for vores valg.

Andet steds i det her forum finder du en historie om nogen af dem som jeg mener det både er fornuftigt at gældssanere og som kan få det. En foretnignsdrivende som er gået på røven. Der kan man argumentere for at disse iværksætter type skal ha en chance for at starte forfra.