#147262
Anonym

Kære “test”.

Det kræver ikke særlig stor indsigt i samfundsforhold, for at vide, hvor slemt det står til med danskernes gældsætning. Nedenstående link er til en af de seneste artikler fra dagspressen:

http://politiken.dk/tjek/penge/dinepenge/article812805.ece

Har du lidt større interesse I emnet – og det må man jo formode, siden du ulejliger dig med at forfatte et indlæg her – så kan et opslag i Danmarks Statistik fortælle dig, at antallet af danskere på permanent overførselsindkomst er fordoblet på få år. Tallet runder formentlig 1 million i år!

Så kræver det ganske vist lidt ægte medmenneskelig interesse at sætte sig ind i, hvilke konsekvenser, kombinationen af social- arbejdsmæssig- og økonomisk deroute har, men du behøver kun et overfladisk kendskab til den finansielle verden for at vide, hvad der skal til, for at være regnet for et godt, eller et dårligt “papir” i dagens Danmark.

Endelig: Ønsker du så et komplet billede af mine bevæggrunde, så tag et kig på det sidste års afgørelser i sager om gældssaneringer. Alle afgørelser er tilgængelige på nettet. Det samme er gældsstatistikker fra Experian/RKI og rapporter fra socialforskningsinstituttet.

Jeg kan ikke blive klog på, hvorfor du mener, jeg skulle have et decideret politisk ærinde med mit indlæg. Jeg skriver ikke under synonym, og du kan let tjekke, at jeg ikke er politisk aktiv på nogen måde!
Som det fremgår, gør jeg bare opmærksom på en skævvridning der foregår ved de danske domstole. En skævvridning der også påpeges i bogen, der anbefales af “rabundus” lidt højere oppe i denne tråd.

Og for så lige at gøre op med den sidste rest af vrøvl fra din side, så er der hundredtusindvis af danskere, der – mens forbrugsfesten endnu larmede derud ad – optog kæmpe kontantlån i boligen … Nu hvor bøtten så vælter for et stigende antal danskere, er det for sent at ønske, at man ikke havde stolet helt så meget på evigt solskin på Lykkevej. Som du skriver, har vi alle muligheden for at benytte os af ægteskabsretsvirkingsloven, men 84% af danskerne har altså valgt at stole på kærligheden, og fravalgt særeje. (kilde: Gallup)

84% ! Et faktum som også domstolene bør forholde sig til.

For at slutte af med endnu en argumentation omkring skævvridningen i afgørelserne om gældssanering:
At påstå, at alle de mennesker, der optog kontantlån handlede mere uansvarligt end de danskere, der opstartede virksomheder og/eller optog kæmpe erhvervslån, med sikkerhed i virksomheder, hvis eneste eksistensberettigelse var udsigten til indtægter fra de førnævnte kontantlån… Det er da det reneste vås.