Forside Fora Privatøkonomi Råd til omlægning af 7% lån Råd til omlægning af 7% lån

#147076
test

det er meget vanskelig at give dig et svar for i bund og grund er der ingen der kender svaret. Man kan nok snare stille forskellige argumenter op men i sidste ende mener jeg det afhænger af din egen mavefornemmelse. PT er jeg f.eks. ved at lave et rimeligt ok lån om fordi jeg slet og ret ikke kan leve med risikoen for at den bank jeg har det i går konkurs. Jeg går også i fast forrentede lån ved den lejlighed og ja jeg gør det fordi jeg er en kylling der ikke kan leve med risikoen. Det betaler jeg så nok for. Nok omkring 800 kroner pr. måned fra trukket den sove medicin jeg ellers skulle have købt. 🙂

For F1 lån taler.
Den lave ydelse historisk set og nok også ret sikkert de næste 2 til 3 år.

For Ob 5%
Den faste ydelse og muligheden for en kurs gevinst når rente stiger. Hvilket alle er enige om at den må gøre, men det er ingen garanti for at den gør det.

Hvor høj kan F1 renten så blive? Ja igen et rigtigt godt spørgsmål. Jeg har lige læst en artikel på JP om at en af finans fyrste forudser valuta uro og man kan jo spørge en svensker om hvor høj bolig renten kan blive. Hvis kronen kommer i krisen og måske ikke holder så ja hvem ved, men ellers ville de fleste nok sige ikke over 10% men måske 7-8% stykker. P.t. kan man lave et fastforrentet lån med en effektiv rente på under 6%. Flex rente ligger effektivt på ca. det halve. Husk at bidrags satserne ikke er med i nogen af de rente tal der oplyses.