#146814
test

jeg tror uden at jeg er specialist på området at det på nogen punkter kun gør problemet større. Via tvangsauktionen tvinges de kreditor der har pant i huset ud af pantet så at sige. Det betyder at de ikke er dit problem når du køber noget på tvangsauktion. Der er problemet at få den gamle ejer sat på gaden hvilket kan være svært nok.

Ved køb af et nødlidende hus er de problem nok i nogen tilfælde både at få de tidligere ejer ud selv om man må formode at det er lettere da de selv nok er med på ideen men også at få de andre panthavere i huset vimlet ud af deres pant på huset. I den situation tror jeg det er det sidste der er det største problem.

Men alt det ved en advokat forhåbentligt hvordan kan skal klare, men det er også derfor din den første skøde skrivningadvokat ikke ville ha sagen.

Jeg ved af personlig erfaring at der kan være stor forskel på advokater. Da jeg købte hus opstod der problemer. Den advokat der havde lavet skøde mente at det var der ikke noget at gøre ved jeg skulle bare skrive under og betale. Den advokat jeg så skifte til skaffede mig en kompensation på 100.000 kroner efter fradrag af hans omkostninger.

Så en ting er at man naturligvis skal være pris bevist om prisen på skødeskrivning men skal man have advokat hjælp til noget komplekst som jeg tror din sag er nu så er det med at finde den rigtige.